ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το ντύσιμο που χαρίζει εντυπωσιακό ντεκολτέ


MMEINTANI

9 Ιουλίου 2017

ruffles.jpg

Ανάλογα με τη σιλουέτα και τον σωματότυπο της καθεμιάς μας βέβαια, μπορεί το συγκεκριμένο σημείο να μην είναι από τα πιο δυνατά μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το "κλέψουμε" λίγο, δημιουργώντας την αίσθηση μεγαλύτερου στήθους με τη βοήθεια των κατάλληλων ρούχων.

Το μυστικό είναι εύκολο και αρκετά απλό και έχει και μια λογική αν το καλοσκεφτείτε. Το βασικό είναι να βρούμε τα κομμάτια εκείνα που θα προσθέσουν περισσότερο όγκο, οπτικά, στη συγκεκριμένη περιοχή, με τα βολάν να είναι μια πολύ ωραία και ενδεικτική λύση. Το μεγάλο trend των ruffles γίνεται σύμμαχός μας μέσα από tops και φορέματα που το διαθέτουν στο ύψος του στήθους, δίνοντας την εντύπωση περισσότερου όγκου και κίνησης.

EXTRA TIP

Αν πάλι ανήκετε στις πιο πετίτ γυναίκες που δεν σας απασχολεί να κάνετε το στήθος σας να δείχνει μεγαλύτερο αλλά αυτό που θέλετε είναι να το εκμεταλλευτείτε με τον πιο stylish τρόπο, θυμηθείτε στην παρακάτω gallery ποιο είναι το ντεκολτέ που ταιριάζει υπέροχα στο μικρό στήθος και χαρίζει μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις.

[gallery-717049]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.