ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το χρώμα της γοητείας σε καλοκαιρινή εκδοχή


MMEINTANI

22 Ιουλίου 2017

orange-5.jpg

Η εντυπωσιακή εξήγηση πίσω από τα χρώματα που φοράμε

Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ όμως το ότι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος για να τραβήξουμε την προσοχή, είναι να φορέσουμε μία έντονη απόχρωση, ειδικά μάλιστα όταν αυτή κινείται στην παλέτα του κόκκινου, το οποίο ακόμα και η επιστήμη επιβεβαιώνει πως πρόκειται για εκείνο που μας κάνει να δείχνουμε περισσότερο γοητευτικές - και ταιριάζει και σε όλες.

Πώς θα φορέσουμε το χρώμα που ταιριάζει σε όλες μας

Το καλοκαίρι λοιπόν που όλα γίνονται πιο ανάλαφρα και χαλαρά, μπορούμε και πάλι να υιοθετήσουμε τη συγκεκριμένη τάση, επιλέγοντας όμως μια πιο ανοιχτή απόχρωση η οποία όμως είναι εξίσου εντυπωσιακή. Μιλάω για το πορτοκαλί χρώμα, μία παραπλήσια βερσιόν δηλαδή που μπορούμε να τη φορέσουμε όσο έντονα ή όσο διακριτικά θέλουμε, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως θα δείτε και στην παρακάτω gallery.

[gallery-717236]

Από εκτυφλωτικό πορτοκαλί μέχρι λίγο πιο σκούρο, σχεδόν μουσταρδί, είναι σίγουρα μία επιλογή για φλογερά summer looks που είναι σίγουρα ότι θα έχουν το ανάλογο impact και θα μας χαρίσουν statement εμφανίσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.