ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το look του Δεκαπενταύγουστου


MMEINTANI

15 Αυγούστου 2017

look-copy.jpg

Το ζητούμενο για την ημέρα λοιπόν είναι σύνολα άνετα, πρακτικά και κομψά, που δεν χρειάζονται πολλά πολλά για να εντυπωσιάσουν. Η απλότητα είναι και ο πιο elegant δρόμος για το στιλ, έτσι κι αλλιώς. Ένα ωραίο outfit που μπορείτε να δοκιμάσετε σήμερα λοιπόν χρειάζεται μόνο τρία κομμάτια που τα έχουμε σχεδόν όλες.

Ένα τζιν παντελόνι. Είτε cropped, είτε με γυρισμένα ρεβέρ ή σε πιο flared γραμμή, παραμένει το κλειδί για εμφανίσεις που διαθέτουν έναν πιο casual χαρακτήρα χωρίς να δείχνουν πρόχειρες.

Το cool τζιν που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας

Ένα εντυπωσιακό top. Το off the shoulders στιλ παραμένει κλασική επιλογή αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλες εναλλακτικές όπως ένα cropped top, ένα top με βολάν ή κάποια πουκαμίσα με εντυπωσιακά μανίκια.

Εσπαντρίγιες. Το απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού που όπως έχω πει τόσες φορές είναι το κλειδί για άνετα βήματα και για εμφανίσεις με λίγους έξτρα πόντους ύψους.

Gallery: Η απόδειξη πως οι εσπαντρίγιες ταιριάζουν με όλα

[gallery-716535]

Ό,τι κι αν φορέσετε, ό,τι κι αν κάνετε σήμερα, να περάσετε όμορφα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.