ΣΤΙΛ STREET STYLE

Σήμερα πάμε στη δουλειά με αέρα παραλίας


MMEINTANI

29 Αυγούστου 2017

beach-bag-4-copy.jpg

Αν λοιπόν σήμερα είναι και για εσάς η πρώτη ημέρα επιστροφής στο γραφείο μετά τις διακοπές, νομίζω θα αγαπήσετε το παρακάτω tip, αφού και εύκολο είναι και θα διατηρήσει για λίγο ακόμα την καλοκαιρινή διάθεσή σας, τουλάχιστον στο ντύσιμο.


Τα κοσμήματα που θα βάλουν λίγο ακόμα καλοκαίρι στο στιλ μας

Μπορεί όσο βρισκόμασταν ακόμα στην καρδιά του καλοκαιριού, το αγαπημένο μας τρικ να ήταν το να φοράμε το ολόσωμο μαγιό μας σαν top, ακόμα και εκτός θάλασσας, αλλά τώρα που επιστρέψαμε και βαδίζουμε προς το φθινόπωρο, υπάρχει κάτι ακόμα πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε, ακόμα και όταν πηγαίνουμε στη δουλειά.

Οι απαραίτητες beach bags για την παραλία

[gallery-717224]

Αυτό δεν είναι άλλο από το να αφήσουμε για λίγο τις κλασικές office bags μας και να αξιοποιήσουμε για λίγο ακόμα τις τσάντες παραλίας που κρατούσαμε στις διακοπές. Η τάση των ψάθινων αξεσουάρ άλλωστε είναι μεγάλο trend τις τελευταίες σεζόν, οπότε είτε πρόκειται για μία straw bag είτε για κάποια πιο κλασική πάνινη, μη διστάσετε να τις εντάξετε στο business ντύσιμό σας, ώστε να διατηρήσετε έστω για λίγες ακόμα μέρες τα summer vibes σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.