ΣΤΙΛ STREET STYLE

Μία ξεπερασμένη τάση επιστρέφει για τη σεζόν που έρχεται


MMEINTANI

29 Αυγούστου 2017

cover56895.jpg

Ξεκινάμε τη μετάβαση στο φθινόπωρο με αυτά τα χρώματα

Μετά το καλοκαιρινό ντύσιμο λοιπόν και πριν το χειμερινό, υπάρχει το ενδιάμεσο που όλα γίνονται λίγο πιο φθινοπωρινά, αλλά με μέτρο. Και εκεί είναι που ξεκινούν να μπαίνουν στα looks μας τα πρώτα μεταβατικά κομμάτια, εκείνα που μας προστατεύουν από την ψύχρα και ταυτόχρονα μας χαρίζουν στιλ.

Ένα από τα πρώτα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε χρόνο τέτοια σεζόν, είναι το poncho. Το πανωφόρι που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε ζακέτα και κιμονό - ανάλογα πάντα με το σχέδιο και το μήκος του – και δίνει είτε έναν boho χαρακτήρα στο ντύσιμό μας, είτε έναν πιο cozy και elegant – εξαρτάται από το χρώμα, την υφή και το μοτίβο που θα προτιμήσουμε.

[gallery-717357]

Στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να πάρετε ιδέες σχετικά με το στιλ που μπορείτε να διαλέξετε αλλά και να δείτε πώς συνδυάζουν τα ponchos τους μερικά από τα πιο stylish κορίτσια εκεί έξω. Και stay tuned γιατί θα ακολουθήσει ειδικό ρεπορτάζ αγοράς με τα πιο ωραία φθινοπωρινά κομμάτια.

Gallery: Το πιο σωστό φόρεμα μέχρι να φύγει το καλοκαίρι

[gallery-717334]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.