ΣΤΙΛ STREET STYLE

Υπάρχει λόγος που αυτά τα παπούτσια είναι must-have


MMEINTANI

5 Σεπτεμβρίου 2017

fendi-bfwaw1718-132.jpg

Gallery: Τα sock booties που θα βλέπουμε παντού το Φθινόπωρο

[gallery-717322]

Όπως ξέρουμε καλά όμως, όταν μιλάμε για ένα τόσο βασικό στοιχείο της γυναικείας ντουλάπας, μία τάση δεν είναι ποτέ αρκετή. Έτσι, αν θέλουμε να ασχοληθούμε ακόμα πιο βαθιά με το θέμα, υπάρχει ακόμη ένα στιλ (που δεν παρεκκλίνει και πολύ), το οποίο εδώ και ένα μήνα σχεδόν φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά των γυναικών. Και είναι οι κόκκινες μπότες.

Στο catwalk του οίκου Fendi, είδαμε τις συγκεκριμένες μπότες σε πολλές παραλλαγές, από την εκδοχή των ankle boots μέχρι τις πιο sexy over the knee boots, συνδυασμένες με αέρινες φούστες κατά κύριο λόγο.

Φυσικά ήταν θέμα χρόνου μέχρι να δούμε αυτό το trend να μεταφέρεται και στο street style, αφού αρκεί μία ματιά στο Instagram για να καταλάβει κανείς ότι όλα τα κορίτσια της μόδας, από μοντέλα μέχρι bloggers και influencers, έχουν ήδη αγαπήσει αυτό το στιλ και μάλιστα τις φοράνε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, χαρίζοντάς μας έμπνευση.

[gallery-717403]

Το ωραίο της υπόθεσης νομίζω είναι πως ακόμα και όσες δεν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε να φορέσουμε κάτι τόσο εκκεντρικό. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί ξέρετε πως είμαι πολύ πιο μίνιμαλ όσον αφορά το στιλ μου(τσεκάρετε εδώ τα σημάδια γιατί μπορεί να είστε και εσείς minimal lovers και να μην το ξέρετε). Φέτος όμως μάλλον θα μπούμε στον πειρασμό να το δοκιμάσουμε, έστω και από περιέργεια - και κάτι μου λέει ότι το αποτέλεσμα θα μας αρέσει κιόλας.

HOW TO STYLE

1) Εντάξτε τις στα σύνολα για το γραφείο, συνδυάζοντάς τις με ρούχα σε πιο γήινες και basic αποχρώσεις.

2) Ταιριάξτε το κόκκινο χρώμα τους με ένα κομμάτι ή ένα αξεσουάρ στον ίδιο τόνο για πιο αρμονικό και fashion forward αποτέλεσμα.

3) Οι πιο τολμηρές μπορείτε να συνδυάσετε κόκκινες μπότες με κόκκινο total look.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.