ΣΤΙΛ STREET STYLE

Ο stylish τρόπος για να αναδείξουμε τις midi skirts


MMEINTANI

13 Σεπτεμβρίου 2017

cover2079.jpg

Και για να πάρουμε έμπνευση ως προς το πώς θα τη φορέσουμε, στρεφόμαστε, πού αλλού, στα πιο ωραία street looks.

Μία ιδέα προκειμένου να αναδείξουμε στο μάξιμουμ τις φούστες σε αυτό το πολύ κολακευτικό και θηλυκό μήκος, είναι να τις φοράμε με τα tops μας tucked in, φορεμένα δηλαδή από μέσα ώστε να μην κρύβουν τη φούστα και παράλληλα να τονίζουν και τη μέση μας. Είναι ένα κόλπο που μπορούμε να ξεκινήσουμε από τώρα να κάνουμε, με ελαφριά lingerie tops και πουκάμισα, αλλά και μετέπειτα με λίγο πιο φθινοπωρινά πουλοβεράκια ή μπλούζες.

[gallery-717470]

Όπως έχουμε ξαναπεί άλλωστε, η φούστα σε μίντι μήκος είναι ίσως το κομμάτι που μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε ώρα και περίσταση, ανάλογα με το πώς θα επιλέξουμε να τη συνδυάσουμε.

Η φούστα που μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση

[gallery-716823]

Θεωρώ δηλαδή ότι είναι ιδανική για εκείνες τις μέρες που το πρόγραμμά μας είναι πολύ φορτωμένο και θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες και κομψές χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε ρούχα. Ίσως το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να προσθέσουμε κάποιο αξεσουάρ ή απλώς να αλλάξουμε παπούτσια. Πολύ πιο εύκολο από το να αλλάξουμε όλο το outfit μας και δεν χρειάζεται κιόλας - αφήστε τη midi φούστα να κάνει όλη τη δουλειά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.