ΣΤΙΛ STREET STYLE

5 style tips για τις μέρες με υγρασία


MMEINTANI

12 Σεπτεμβρίου 2017

lisa-olsson-new-york.jpg

Σήμερα λοιπόν πριν βγείτε από το σπίτι για να πάτε στη δουλειά σας, μπορείτε να κρατήσετε τα παρακάτω tips για να γίνει λίγο πιο εύκολη η μέρα σας, όσον αφορά το ντύσιμό σας, τουλάχιστον.

1) Αποφύγετε πολύ κλειστά και ζεστά παπούτσια όπως τα sneakers και προτιμήστε ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα ή mules, ώστε να νιώθετε δροσιά και άνεση, ειδικά αν έχετε περπάτημα στο πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμα: Οι μπότες που θα φοράνε όλες το Φθινόπωρο

[gallery-717322]

2) Αφήστε για λίγο στην άκρη το κλασικό σας τζιν και βγάλτε από τη ντουλάπα όποιο παντελόνι μπορεί να έχετε και να θυμίζει σαλβάρι, culottes ή harem pants, ένα ρούχο που δεν κολλάει στο σώμα και είναι κάπως πιο... ευάερο.

3) Προτιμήστε ένα top σε off the shoulders στιλ για να μη νιώθετε ότι σας ζεσταίνει στην περιοχή των ώμων, εκεί που είναι αρκετά ενοχλητικό ένα T-shirt όταν κάνει ζέστη.

Ταιριάζουμε τα πιο ωραία κοσμήματα με off the shoulders tops

[gallery-716931]

4) Συνδυάστε ένα cropped top και συνδυάστε το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Έτσι θα νιώθετε πιο loose το επάνω μέρος του outfit σας και δεν θα ζεσταίνεστε τόσο.

Γιατί όλες χρειαζόμαστε ένα μαύρο cropped top;

[gallery-717099]

5) Έχετε μαζί σας καλού κακού ένα ελαφρύ jacket γιατί μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να υποφέρουμε με τον υγρό και ζεστό καιρό, εάν όμως κυκλοφορείτε λίγο πιο νωρίς το πρωί ή πιο αργά το βράδυ, θα σας προστατεύσει από το να σας διαπεράσει η υγρασία.

Το "must" jacket μετά το καλοκαίρι και πριν τον χειμώνα

[gallery-717463]

Αυτά και υπομονή μέχρι να πιάσει το Φθινόπωρο για τα καλά!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.