ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η απόδειξη πως αυτό θα είναι πάντα το πιο κλασικό ρούχο


MMEINTANI

15 Σεπτεμβρίου 2017

street-newyork-wss18-113.jpg

Και αυτό δεν είναι άλλο από το denim jacket. Βλέποντας τις πολλές και διαφορετικές εκδοχές που επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους οι fashionistas έξω από τα shows της New York Fashion Week, δεν χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα κομμάτι που ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα και μπορεί να αλλάξει οποιοδήποτε σύνολο, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Και μιας και υπάρχει στη γκαρνταρόμπα σχεδόν κάθε γυναίκας και σιγά σιγά έρχεται η εποχή που θα τα βγάλουμε από τη ντουλάπα και θα αρχίσουμε να κάνουμε styling με αυτά, στην παρακάτω gallery μπορείτε να πάρετε αρκετές ιδέες από το πώς το φοράνε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να είστε "ετοιμοπόλεμες" στιλιστικά.

[gallery-717504]

TIP: Για αρκετά fashion forward αποτέλεσμα και statement εμφανίσεις, συνδυάστε το με άλλο ένα κομμάτι από denim, ακολουθώντας το double denim trend που αγαπάνε αρκετές celebrities αλλά και τα περισσότερα κορίτσια της μόδας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.