ΣΤΙΛ STREET STYLE

Στη Νέα Υόρκη δεν πάνε πουθενά χωρίς αυτό το αξεσουάρ


MMEINTANI

17 Σεπτεμβρίου 2017

street-newyork-wss18-001-copy.jpg

Στο αξεσουάρ δηλαδή που είδαμε να φοράνε περισσότερο από κάθε άλλο και μιλάω για τα γυαλιά ηλίου, τα οποία τα είδαμε σε τόσες εκδοχές που αποκλείεται να μη βρούμε μία που να μας ταιριάζει περισσότερο.

Από τα κλασικά μαύρα και κοκκάλινα που ταιριάζουν με οποιοδήποτε outfit και δίνουν ένα κλασικό ύφος μέχρι πιο ευφάνταστους σκελετούς, είτε με χρώμα είτε με κάποιο μοτίβο αλλά και με διαφορετικό σχήμα - πεταλούδα, cat eye ή retro στρογγυλό, στην παρακάτω gallery θα δείτε όλα τα σχέδια που ξεχωρίσαμε από τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

[gallery-717511]

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε αναζήτηση του επόμενου ζευγαριού που θα αποκτήσετε, νομίζω τα συγκεκριμένα looks θα σας δώσουν αρκετή έμπνευση - είδατε πόσους διαφορετικούς συνδυασμούς κάνουν;

[gallery-716640]

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε και ένα θέμα που είχαμε δει και παλιότερα, για τα 5 στιλ στα γυαλιά ηλίου που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.