ΣΤΙΛ STREET STYLE

7 tips που κρατάμε από το street style στο Μιλάνο


MMEINTANI

27 Σεπτεμβρίου 2017

abaca-608071-040.jpg

1. Το ροζ χρώμα παραμένει δυνατή τάση και δείχνει ακόμα πιο ωραίο όταν το φοράμε με κομμάτια σε διαφορετικούς τόνους, δημιουργώντας ένα ωραίο ντεγκραντάρισμα.

 

 

2. Από την άλλη, το κόκκινο φέτος επιστρέφει πολύ δυναμικά και σε αντίθεση με το παραπάνω look, φοριέται σε total εκδοχή και χαρίζει τα πιο statement και αρμονικά σύνολα.

 

 

3. Τα cropped tops ή τα bralettes για τη χειμερινή σεζόν συνδυάζονται με ψηλόμεσα παντελόνια και αυστηρά σακάκια και συνθέτουν τα πιο sexy chic outfits.

 

4. Το τρίπτυχο δερμάτινο jacket-ρομαντικό φόρεμα-sneakers μοιάζει πιο επίκαιρο και ευκολοφόρετο από ποτέ, ειδικά για τώρα το φθινόπωρο.

 

 

5. Τον χειμώνα, θα το φορέσουμε εξίσου εύκολα με πιο winter dresses σε μάξι στιλ, προκειμένου να τα κάνουμε να δείχνουν πιο πρωινά.

 

 

 

6. Ένα ζευγάρι πέδιλα σε πιο καλοκαιρινό στιλ θα πάρει αυτόματα πιο φθινοπωρινό αλλά και πιο fashion forward χαρακτήρα αν συνδυαστεί με ένα ζευγάρι καλτσάκια.

 

 

7. Τα έντονα μοτίβα μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν με εξίσου έντονα αξεσουάρ, σε δόση ανάλογη με το πόσο bold θέλουμε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.