ΣΤΙΛ STREET STYLE

Φοράμε το σακάκι μας με προσοχή σε μια λεπτομέρεια


MMEINTANI

12 Οκτωβρίου 2017

blazer-cover.jpg

Ειδικά εάν αποφασίσουμε να το φορέσουμε με το πρώτο παράδειγμα, δηλαδή με μία φούστα, κάτι το οποίο συνήθως κάνουμε όταν πρόκειται για σύνολο γραφείου, υπάρχει μια μικρή παγίδα που θα πρέπει να αποφύγουμε.

Καλό είναι να φροντίζουμε πάντα η φούστα μας να είναι σε λίγο πιο μακρύ μήκος από το σακάκι μας, διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι και ιδιαίτερα κομψό μιας και από το πλάι ή από πίσω θα φαίνεται σα να μη φοράμε κάτι άλλο μέσα από το blazer μας.

Αυτό σημαίνει ότι ή θα πρέπει να επιλέγουμε φούστες σε μίντι μήκος είτε το σακάκι μας να είναι λίγο πιο κοντό και όχι τόσο oversized που να υπερκαλύπτει τη φούστα ή το φόρεμα που θα βάλουμε από μέσα.

[gallery-717674]

Σε κάθε άλλη περίπτωση, στη photo gallery μπορείτε να δείτε πολλές ιδέες για σύνολα με σακάκι και παντελόνια, κάτι που ξεφεύγει από αυτό που συζητήσαμε πιο πάνω αλλά παραμένει μια άψογη στιλιστική επιλογή είτε για το γραφείο είτε για τη βόλτα.

Gallery: Τα πανωφόρια που κολακεύουν ένα δύσκολο σημείο

[gallery-717432]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.