ΣΤΙΛ STREET STYLE

Friday look: Φοράμε το τζιν μας με τον πιο cool τρόπο


MMEINTANI

13 Οκτωβρίου 2017

street-newyork-wss18-089-copy.jpg

Οι πιθανότητες για έξοδο μετά το γραφείο είναι ακόμη περισσότερες σε σχέση με άλλες μέρες, επομένως ένα τέτοιο πασπαρτού κομμάτι θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Διαβάστε ακόμα:
Ο τρόπος για να δείχνουμε πιο ψηλές με cropped παντελόνια

[gallery-716773]

Το δεύτερο και αυτό που θα βάλει όλη τη μαγεία στη σημερινή εμφάνιση είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος, το κόκκινο χρώμα. Σας έχω ξαναπεί πολλές φορές τον τελευταίο καιρό πόσο μπορεί να αναβαθμίσει ένα look και σίγουρα το βλέπετε και μόνες σας παντού γύρω αλλά και στα social media.

Διαβάστε ακόμα:
Ίσως ο πιο ωραίος χρωματικός συνδυασμός για το φθινόπωρο

[gallery-717652]

Το κόκκινο άλλωστε ταιριάζει ιδανικά όχι μόνο με denim κομμάτια, όπως αυτό που σας προτείνω σήμερα, αλλά και με άλλες φθινοπωρινές αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το all time favorite γκρι χρώμα, με το οποίο δημιουργούν έναν από τους πιο stylish συνδαυσμούς.

Διαβάστε ακόμα:
Ο λάθος συνδυασμός που θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2018

[gallery-717630]

Αν όμως νιώθετε πιο extreme και θέλετε να βάλετε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στο ντύσιμό σας σήμερα ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα, μην ξεχνάτε ένα ακόμα color combo που είδαμε και συνεχίζουμε να βλέπουμε αρκετά φέτος, τόσο στις πασαρέλες όσο και γύρω μας και δεν είναι άλλο από το κόκκινο με το ροζ. Θα το τολμούσατε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.