ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το μεγάλο trend του χειμώνα είναι ήδη στη ντουλάπα μας


MMEINTANI

15 Οκτωβρίου 2017

street-fashion-wss18-125.jpg

Παράδειγμα για φέτος είναι φυσικά το καρό pattern, μια τάση που έχει κάτι από vintage, κάτι από 90s, κάτι από τα "παλιά", μοιάζει όμως απόλυτα μοντέρνο και σήμερα, δίνοντάς μας την ευκαιρία για μερικά από τα πιο ωραία ντυσίματα.

To καρό pattern στις πασαρέλες του χειμώνα

[gallery-717685]

Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν από τους αβσικούς πρωταγωνιστές των catwalks για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 17-18. Από τις κλασικές καρό φούστες σε μίνι μήκος και loose γραμμές αλλά και σε στιλ pencil, μέχρι καρό παντελόνια και φορέματα συδυασμένα με έντονα χρώματα αλλά και με επίσης καρό ρούχα, το συγκεκριμένο pattern έκανε αισθητή την παρουσία του στις πασαρέλες του χειμώνα και σίγουρα μας έδωσε αρκετή έμπνευση προκειμένου να αρχίσουμε να το φοράμε και πάλι.

[gallery-717684]

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το street style της σεζόν, αφού τα plaid looks κάνουν όλο και πιο έντονη την παρουσία τους, με σύνολα που έχουν μικρές δόσεις από καρό μέχρι ακόμη και την total εκδοχή τους, για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:
Ο οίκος Hermès επαναφέρει τη μεγαλύτερη τάση

[gallery-717629]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.