ΣΤΙΛ STREET STYLE

Οι λόγοι που αγαπάμε το καρό παντελόνι


MMEINTANI

21 Οκτωβρίου 2017

karo.jpg

Συγκεκριμένα, ένα από τα πιο πρακτικά και φορέσιμα κομμάτια είναι φυσικά το καρό παντελόνι, το οποίο μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση και ώρα, ανάλογα πάντα με το πώς θα το συνδυάσουμε. Οι λόγοι που το αγαπάμε είναι πολλοί:

Τραβούν την προσοχή: Όπως συμβαίνει με κάθε statement κομμάτι, ένα καρό παντελόνι αρκεί από μόνο του για να κάνει εντύπωση, ακόμη κι αν το φορέσετε με ένα απλό λευκό T-shirt.

Προσφέρουν ποικιλία: Τα καρό παντελόνια μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σύνολο, ανάλογα με το μέγεθος του print τους. Ένα παντελόνι με gingham pattern, για παράδειγμα, μοιάζει πιο κατάλληλο για σύνολα γραφείου ή πρωινές εμφανίσεις, ενώ ένα κομμάτι με πιο μεγάλο καρό σε γεωμετρικό στιλ, είναι τέλειο για τις βόλτες ή τις βραδινές εξόδους σας, αφού τραβά περισσότερο την προσοχή.

Ταιριάζουν με όλα: Τα καρό παντελόνια μπορούν να φορεθούν τόσο με ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά sneakers, όσο και με ψηλοτάκουνα, για πιο ladylike αποτέλεσμα ή με παπούτσια σε στιλ oxfords ή brogues, δίνοντας ένα πιο geeky αλλά απόλυτα ενημερωμένο ύφος στην εμφάνισή μας.

Το μεγάλο trend του χειμώνα είναι ήδη στη ντουλάπα μας

[gallery-717684]

Όπως σας είπα και πρόσφατα άλλωστε, το καρό μοτίβο είναι η μεγαλύτερη τάση που επιστρέφει από τα παλιά και μάλιστα υπάρχει ήδη στη ντουλάπα μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα