ΣΤΙΛ STREET STYLE

Οι μπότες που κολακεύουν περισσότερο τα πόδια


MMEINTANI

25 Οκτωβρίου 2017

abaca-608740-026.jpg

Η λεπτομέρεια που προσέχουμε όταν φοράμε μποτάκια

Από χαμηλά ankle booties μέχρι ακόμη και ψηλές over the knee μπότες, κάθε σχέδιο εξυπηρετεί τον δικό του σκοπό και βάζει τη δική του μοναδική πινελιά στο στιλ μας. Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο που παράλληλα κολακεύει και τη σιλουέτα μας και δεν είναι άλλο από τις slouchy boots, τις μπότες δηλαδή με πιο φαρδύ design που μοιάζει σα να κάνει "ζάρες".

Ο λόγος είναι πολύ απλός και προφανής και δεν είναι άλλος από το ότι ένα τέτοιο σχέδιο, το οποίο δηλαδή πέφτει λίγο πιο φαρδύ στο πόδι και δεν εφαρμόζει με πιεστικό τρόπο, κάνει τις γάμπες να δείχνουν πιο "μικρές" και λεπτές μέσα σε αυτό.

[gallery-717717]

Δημιουργείται δηλαδή η ψευδαίσθηση ότι τα πόδια είναι πιο αδύνατα και μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε ενδεχομένως να φορέσουμε ακόμα και μία μπότα ή ένα μποτάκι που φτάνει μέχρι τη μέση της γάμπας, κάτι που γενικά βέβαια δεν θεωρείται και πολύ κολακευτικό γιατί κόβει το πόδι στη μέση, οπτικά. Όμως αν το δοκιμάσετε και δείτε ότι το αποτέλεσμα φαίνεται ωραίο, feel free!

Διαβάστε ακόμα:
Τα παπούτσια που θεωρούνται must-have φέτος

[gallery-717403]

Και μιας και μιλάμε για μπότες, στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να θυμηθείτε ποιο είναι εκείνο το σχέδιο που φέτος κάνει θραύση και το βλέπουμε πραγματικά παντού, τόσο στα catwalks όσο και στο street style, επομένως δικαιολογημένα θεωρείται must-have.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.