ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η τάση στα καλτσάκια που έχει ξετρελάνει το Instagram


MMEINTANI

2 Νοεμβρίου 2017

socks.jpg

Είχαμε πει ξανά άλλωστε ότι αυτός είναι ένας άριστος και πολύ ιδιαίτερος τρόπος για να φοράμε ακόμα και τα πιο καλοκαιρινά μας παπούτσια μέσα στο φθινόπωρο, χωρίς να κρυώνουμε ή να δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου.

Φορέστε τα καλοκαιρινά σας παπούτσια με αυτό το κόλπο

[gallery-694753]

Και όπως κάθε μεγάλο trend που εδραιώνεται στον χώρο της μόδας, έτσι και αυτό γνωρίζει πλέον αρκετές παραλλαγές και διάφορες εκδοχές που μας κάνουν να θέλουμε να το δοκιμάσουμε ακόμα περισσότερο.

 

 

Η νέα λατρεία λοιπόν που παρατηρήσαμε στο Instagram είναι τα καλτσάκια από τούλι. Είτε σε basic version είτε στολισμένα με διάφορα διακοσμητικά, όπως αστέρια και glitter, τα τούλινα καλτσάκια φοριούνται με ψηλοτάκουνα πέδιλα και δίνουν ακόμα πιο ονειρική διάσταση στις εμφανίσεις μας. 

 

 

Σίγουρα δεν είναι κάτι που θα μπορούσαμε να φορέσουμε το πρωί στο γραφείο ή όταν πάμε για brunch με τις φίλες μας, είναι όμως η πιο ωραία και παραμυθένια επιλογή για ένα εντυπωσιακό βραδινό look, ακόμα κι αν το συνδυάσουμε με το πιο απλό και basic φόρεμα ή με ένα cropped τζιν παντελόνι. Θα το δοκιμάζατε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.