ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τι φοράμε τις μέρες που δεν θέλουμε ψηλοτάκουνα;


MMEINTANI

7 Νοεμβρίου 2017

abaca-610096-080.jpg

Μπορεί να είναι ένα πρωινό μετά από ξενύχτι, μια μέρα που απαιτεί πολλή ορθοστασία ή απλά, να θέλουμε κάτι πιο simple για το look μας.

Ποια παπούτσια λοιπόν μπορούν να μας χαρίσουν το ίδιο stylish αποτέλεσμα σε συνδυασμό με άνεση;

SNEAKERS

3 looks που ταιριάζουν ιδανικά με sneakers

Η πιο αναμενόμενη επιλογή μιας και τα αθλητικά παπούτσια πλέον μπορούν να φορεθούν με τα πάντα, ακόμα και με pencil skirts ή φορέματα. Επομένως είναι η καλύτερη επιλογή για τις μέρες που θέλετε να «ξεκουράσετε» τα πόδια σας και να βάλετε και μία νότα από athleisure στο look σας.

FLAT ANKLE BOOTS

Τα συγκεκριμένα είναι ίσως ό,τι πιο ευκολοφόρετο μετά τα sneakers και είναι και το σχέδιο που φέρνει τα πιο φθινοπωρινά vibes στο ντύσιμό μας. Για να μην αγχώνεστε επειδή δεν έχουν ιδιαίτερο τακούνι, επιλέξτε ankle boots σε ίδια απόχρωση με το παντελόνι σας, ώστε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά.

Πώς φοράμε τα μποτάκια αυτή την εποχή;

[gallery-717541]

OXFORDS/ BROGUES

Δίνουν έναν πιο masculine τόνο στην εμφάνισή μας, είναι ιδανικά για το γραφείο αλλά και για υποχρεώσεις της ημέρας που απαιτούν περπάτημα και ορθοστασία και μας επιτρέπουν να υιοθετήσουμε το androgynous στιλ στον βαθμό που εμείς θέλουμε, ανάλογα με τι θα τα συνδυάσουμε.

FLAT OVER THE KNEE BOOTS

Όταν πρόκειται για μπότες, η πρώτη επιλογή πάντα είναι ένα σχέδιο με τακούνι. Αν όμως επιλέξετε ένα πιο φλατ σχέδιο, αποφύγετε μπότες που σταματάνε στη μέση του ποδιού και ποντάρετε σε over the knee. Ακόμα και χωρίς τακούνι, θα δείξουν πολύ πιο κολακευτικές σε σχέση με ένα ζευγάρι που σταματάει κάτω από το γόνατο.

Οι μπότες που κολακεύουν περισσότερο τα πόδια

[gallery-717717]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.