ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το παντελόνι και τα παπούτσια που ταιριάζουν στη βροχή


MMEINTANI

14 Νοεμβρίου 2017

rainy-style-6.jpg

Επειδή λοιπόν το σκηνικό είναι αρκετά βροχερό και μια νεροποντή είναι καθημερινό ενδεχόμενο, καλό είναι όταν φεύγουμε από το σπίτι να έχουμε επιλέξει τα κατάλληλα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε καλύτερα μια ξαφνική καταιγίδα.

Το πρώτο είναι ένα παντελόνι με cropped τελείωμα. Και αυτό γιατί έτσι θα αποφύγετε να βραχεί αφού δεν θα «σέρνεται» στο έδαφος και στα νερά. Αν φυσικά δεν έχετε ένα τέτοιο σχέδιο στη ντουλάπα σας, μπορείτε πάντα απλώς να γυρίσετε τα ρεβέρ του.

[gallery-717833]

Το δεύτερο είναι τα σωστά παπούτσια, τα οποία δεν είναι άλλα από ένα ζευγάρι booties, ιδανικά με tracksole που είναι πολύ πιο ανθεκτική και σταθερή στη βροχή. Διαφορετικά, οποιοδήποτε ζευγάρι με block heels θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τα πολύ φλατ παπούτσια ή τα sneakers, αφού αυτά «μαζεύουν» νερό πιο εύκολα και μπορεί να σας κάνουν να κρυώσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.