ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το Sunday look θέλει 3 βασικά κομμάτια


MMEINTANI

26 Νοεμβρίου 2017

fa776fb9fe3d40a11cbfb1b29edb193e.jpg

Γνωρίζοντας ποια είναι τα πιο άνετα κομμάτια που μπορούμε να συνδυάσουμε για να έχουμε ένα πρακτικό και παράλληλα comfy σύνολο, αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στη ντουλάπα μας και να αξιοποιήσουμε τα τρία κομμάτια που θα δείτε παρακάτω, τα οποία ακόμα και στην καθημερινότητα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες - φανταστείτε το Σαββατοκύριακο!

Μία cozy πλεκτή/μάλλινη ζακέτα, η οποία θα κάνει το στιλ μας πολύ χουχουλιάρικο, θα μας ζεστάνει και παράλληλα, δεν θα εμποδίζει τις κινήσεις μας.

Το πιο sexy κομμάτι για να φορέσετε με τη ζακέτα σας

[gallery-717619]

Ένα τζιν παντελόνι, όποιο στιλ βολεύει καλύτερα την καθεμία, είτε είναι ένα skinny εφαρμοστό είτε κάτι πιο loose όπως ένα τζιν σε boyfriend γραμμή.

Και φυσικά, τις Κυριακές που οι βόλτες είναι μέσα στο πρόγραμμα, θέλουμε τα παπούτσια μας να είναι εξίσου άνετα και πρακτικά, επομένως ένα ζευγάρι block heels είναι ίσως το πλέον κατάλληλο για να μην κουραστούμε και να δείχνουμε και κομψές.

Τα παπούτσια για το πιο άνετο Sunday look

[gallery-649799]

Παρόλα αυτά, αν σήμερα επιλέξετε να μείνετε σπίτι και να χαλαρώσετε, θυμηθείτε παρακάτω όλα τα essentials για μία relaxed Κυριακή με cocooning!

Τα essentials για το Κυριακάτικο cocooning

[gallery-717863]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.