ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το κόλπο για να ντυθείτε στο κρύο σαν fashion expert


MMEINTANI

5 Δεκεμβρίου 2017

85a1859d8d6fa2011a6869a553cc6086.jpg

Σήμερα σας έχω ένα tip που δεν αναιρεί ότι θα πρέπει να ντυθείε ζεστά, απλά σε περίπτωση που επιλέξετε ένα φόρεμα ή μια φούστα, μπορείτε να το κάνετε να δείχνει πολύ πιο ωραίο. Αντί λοιπόν να φορέσετε το κλασικό μαύρο κολάν ή ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος (το λες και λίγο αδιάφορο το συγκεκριμένο), γιατί να μην ποντάρετε σε ένα καλσόν λίγο πιο ιδιαίτερο, με κεντήματα από δαντέλα για παράδειγμα ή με κάποιο μοτίβο όπως τα polka dots;

Shopping guide: Καλσόν

[gallery-717956]

Τα συγκεκριμένα καλσόν εκτός από το ότι μας κρατάνε πιο ζεστές, όπως θα έκαναν και όλα τα υπόλοιπα, είναι ένας ωραίος τρόπος να δώσουμε την εικόνα ενός πιο «ολοκληρωμένου» ντυσίματος, αφού τραβάνε τα βλέμματα και πολλές φορές κλέβουν την παράσταση από το υπόλοιπο look.

Πώς μπορεί να δείξει chic το διχτυωτό καλσόν

[gallery-717868]

Αν όμως δεν σας αρέσει το συγκεκριμένο, μπορείτε πάντα να ποντάρετε στο κλασικό διχτυωτό καλσόν το οποίο βλέπουμε αρκετά τον τελευταίο καιρό και όπως ξέρουμε όλες είναι μεγάλη τάση για φέτος, ακόμα και μέσα από παντελόνια με σκισίματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.