ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το παράξενο ντύσιμο που μας δείχνει πιο λεπτές


MMEINTANI

8 Δεκεμβρίου 2017

ootd.jpg

Και αυτό γιατί μέσα σε πιο loose ρούχα, το σώμα δείχνει πάντα κάπως μικρότερο δημιουργώντας την αίσθηση μιας πιο αδύνατης σιλουέτας. Με μια τέτοια επιλογή βέβαια έρχεται πάντα και ο προβληματισμός του ότι αν δεν έχουμε αναλογίες μοντέλου, θα μας προσθέσουν ακόμα περισσότερους πόντους. Το κόλπο για να αποφύγετε αυτή την παγίδα είναι να επιλέξετε ένα μόνο κομμάτι σε φαρδιά γραμμή, συνδυασμένο με κάτι πιο εφαρμοστό.

Αν για παράδειγμα σας αγχώνουν τα χέρια και τα μπρατσάκια, μια φαρδιά πουκαμίσα σε συνδαυσμό με ένα πιο στενό παντελόνι από κάτω θα δουλέψει μια χαρά, Αντίστοιχα, αν έχετε θέμα με την περιφέρεια, ένα πιο loose παντελόνι σε συνδυασμό με ένα πιο στενό top, θα κάνει την ίδια δουλειά.

Το τζιν παντελόνι που λεπταίνει τη σιλουέτα

[gallery-716106]

Όλο το παιχνίδι γίνεται δηλαδή με τους όγκους των ρούχων και την ισορροπία που θα επιλέξετε να υπάρχει μεταξύ τους. Και μην ξεχνάτε πως αξεσουάρ όπως μια ζώνη ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα (ειδικά σε αποχρώσεις που μακραίνουν το πόδι), βοηθούν πάντα στο να γίνει ακόμα πιο έντονο αυτό το εφέ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.