ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τρία πράγματα για το πιο ωραίο Sunday look


MMEINTANI

10 Δεκεμβρίου 2017

what-i-gave-up-for-blogging-street-style-want-get-repeat-blog-02.jpg

Τα καλά νέα είναι ότι με λίγα μόνο πράγματα μπορούμε να έχουμε το τέλειο Κυριακάτικο outfit.

me-tzin-4

Το πρώτο είναι φυσικά ο αγαπημένος μας συνδυασμός του τζιν παντελονιού με ένα cozy χουχουλιάρικο πουλόβερ, είτε oversized είτε σε cropped γραμμή.

Η νέα μόδα στα πουλόβερ μας αρέσει πολύ

[gallery-717732]

Το δεύτερο έχει να κάνει με τα αξεσουάρ και το πώς θα επιλέξουμε να τα φορέσουμε. Όταν έχουμε ένα πιο casual σύνολο όπως αυτό που σας είπα πιο πάνω, το βάρος πέφτει στα αξεσουάρ, δηλαδή στα κοσμήματα (και όχι μόνο).

Είτε θα επιλέξουμε λοιπόν ένα ωραίο layering κοσμημάτων είτε θα δώσουμε έμφαση σε ένα πιο συγκεκριμένο, όπως το ρολόι μας, το οποίο μπορεί να δώσει από την πιο απλή μέχρι την πιο ενδιαφέρουσα νότα σε ένα σύνολο.

[gallery-716543]

Από το να το φοράμε συνδυασμένο με κοσμήματα της επιλογής μας μέχρι να το κουμπώνουμε επάνω από τα μανίκια μας, δείτε μερικές ιδέες στη photo gallery και ετοιμαστείτε να δώσετε νέο look στο πιο πρακτικό αντικείμενο της καθημερινότητάς σας.

Διαβάστε ακόμα:
Η τσάντα που ταιριάζει στο Σαββατοκύριακο

[gallery-717911]

Και για να ολοκληρώσετε το Sunday look σας με τον καλύτερο και πιο πρακτικό τρόπο, θυμηθείτε στην παρακάτω photo gallery ποια είναι η τσάντα που ταιριάζει τέλεια στα weekends μας και μας λύνει τα χέρια ώστε να κυκλοφορούμε άνετες και με στιλ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.