ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το κόλπο για να φορέσουμε φούστα χωρίς να κρυώνουμε


MMEINTANI

16 Δεκεμβρίου 2017

the-fashion-fraction-pencil-skirt-grid-turtleneck-sweater-aquazzura-wild-thing-sandals-gucci-dionysus-bag-swiss-blog-switzerland-schweiz-blogger-deutscher-german-modeblog-15.jpg

Λίγο το γιορτινό κλίμα των ημερών, λίγο το ότι ξεκινάει και Σαββατοκύριακο, είναι λογικό να θέλουμε να ντυθούμε λίγο πιο θηλυκά και όχι να φορέσουμε για μία ακόμη φορά το κατά τα άλλα πολύ αγαπημένο μας τζιν.

Ακόμη και μία μίνι φούστα αν θέλουμε να βάλουμε σήμερα λοιπόν, υπάρχουν πάντα τρόποι να την κάνουμε να δείχνει κομψή και μοντέρνα και ταυτόχρονα να μην κρυώνουμε κιόλας.

1. Ταιριάξτε τη με ένα φαρδύ πουλόβερ ή κάποιο oversized πουκάμισο ή φούτερ και φορέστε το tucked in, μέσα από τη φούστα δηλαδή, προκειμένου να μην την καλύπτει και να μπορεί να φανεί αλλά και για να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο ψηλά.

Ο stylish τρόπος για να αναδείξουμε τις midi skirts

[gallery-717470]

2. Φορέστε τη είτε με ένα καλσόν ή κολάν σε μαύρο χρώμα είτε με ένα διχτυωτό καλσόν που είναι και μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν - από μέσα μπορείτε να φορέσετε ένα ακόμη καλσόν στο χρώμα του δέρματος (ακούγεται κουραστικό αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να μην κρυώνετε).

Πώς μπορεί να δείξει chic το διχτυωτό καλσόν

[gallery-717868]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.