ΣΤΙΛ STREET STYLE

Πώς θα φορέσουμε τα sneakers μας σήμερα;


MMEINTANI

24 Δεκεμβρίου 2017

michael-kors-eyewear-vivaluxury-8.jpg

Πιθανότατα βέβαια οι περισσότερες να το συνδυάσουμε και με την απαραίτητη συνάντηση με φίλες ή φίλους ώστε να κάνουμε και ένα catch up με γιορτινό mood. Βασικό ρόλο λοιπόν παίζουν τα παπούτσια που θα επιλέξουμε να βάλουμε και, αν θέλετε τη γνώμη μου, η καλύτερη λύση είναι η προφανής: sneakers.

2 ιδέες που θα ανανεώσουν τα λευκά sneakers σας

Άνετα, ταιριάζουν με τα περισσότερα και δεν πρόκειται να μας κάνουν να μετανιώσουμε μετά το shopping. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε ώστε να δείχνει πιο ωραίο το look μας έχοντας επιλέξει να βάλουμε αθλητικά είναι να ποντάρουμε σε ένα παντελόνι όπως τα leather leggings ή ένα τζιν με πέρλες, για παράδειγμα, κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο δηλαδή ώστε να δώσει ένα ωραίο twist στο ντύσιμό μας.

Μπορείτε βέβαια να δώσετε και περισσότερο focus στο επάνω μέρος, φορώντας ας πούμε ένα ωραίο πανωφόρι από faux γούνα ή ένα τοπ με παγιέτες!

Η τσάντα που ταιριάζει στο Σαββατοκύριακο

[gallery-717911]

Συνδυάστε τα και με την πιο πρακτική τσάντα που έχουμε πει ότι ταιριάζει στα weekends - ειδικά όταν πρόκειται για τόσο busy μέρες όπως η σημερινή, για ένα σύνολο που θα σας βολέψει από τη βόλτα στα μαγαζιά μέχρι το lunch με τις φίλες σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.