ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το πιο πρακτικό Friday look γίνεται με δύο κομμάτια


MMEINTANI

26 Ιανουαρίου 2018

dd9faafc17841f2958d9babe4de86afb.jpg

Κάτι ανάμεσα σε πουλόβερ και φόρεμα, το συγκεκριμένο στιλ είναι το ιδανικό για αυτές τις μέρες που θέλουμε απλά να "βάλουμε κάτι πάνω μας" και να βγούμε από το σπίτι. Άνετο, πρακτικό και όσο casual πρέπει για να φορεθεί από το πρωί ακόμη, το sweater dress μπορεί να πάρει το ύφος που θέλουμε, ανάλογα πώς θα το συνδυάσουμε. 

[gallery-717990]

Το δεύτερο δεν είναι άλλο από τις κλασικές μπότες πάνω από το γόνατο, οι οποίες και στιλ μας χαρίζουν και μας προστατεύουν από το κρύο.

Το κόλπο για να φαίνεται σα να φοράτε over the knee μπότες

[gallery-717844]

Extra tip: Για ακόμα πιο ωραίο look μπορείτε να φορέσετε το πουλόβερ/φόρεμά σας με ένα πιο ντελικάτο item από μέσα, όπως ένα lingerie dress ή ένα κομμάτι με δαντέλα, δημιουργώντας ένα πολύ ωραίο κοντράστ που όπως έχουμε ξαναπεί είναι μεγάλη τάση και στο Instagram φέτος τον χειμώνα.

[gallery-717916]

Είναι ωραία να φαίνεται διακριτικά ένα τόσο θηλυκό κομμάτι μέσα από ένα πιο βαρύ ρούχο και θα το καταλάβετε από τα βλέμματα που θα συγκετνρώσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.