ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το στοιχείο που κάνει το look μας να δείχνει πιο ακριβό


MMEINTANI

31 Ιανουαρίου 2018

suede.jpg

London Fashion Week-Spring Summer 16-LFW-Street Style-Collage Vintage-Loewe Bag-Suede Trench Coat--790x1185

Πρόκειται για το υλικό που επιστρέφει στη μόδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μοιάζοντας κάθε φορά πιο επίκαιρο από ποτέ. Με σαφείς αναφορές στη stylish περίοδο των ‘70s, το suede έκανε δυναμικό comeback και φέτος, μιας και θεωρείται ένα κομμάτι mid-season αφού ναι μεν δεν είναι τόσο χειμερινό όσο το leather, ούτε μοιάζει όμως και τελείως ανοιξιάτικο.

Συνδυάστε τις με ωραίες υφές, όπως το suede, για το πιο ωραίο winter chic αποτέλεσμα.

Άλλοτε διακοσμημένο με κρόσσια και άλλοτε πιο minimal, αναβαθμίζει την εμφάνιση στη στιγμή και αποπνέει μια chic αύρα με αέρα από μια vintage αίσθηση της μόδας. Draped, με πιέτες ή σε πιο structured μορφή, το συναντάμε σε πανωφόρια, φορέματα, παπούτσια και αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν τις πιο σοφιστικέ προσθήκες που μπορούμε να κάνουμε στο στιλ μας.

[gallery-578055]

Σίγουρα πάντως, ένα suede item δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας, αφού ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσετε, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα πιο chic αλλά παράλληλα cool σύνολα. Σε κλασικές αποχρώσεις, όπως tabac ή camel, ή σε πιο απρόσμενα και έντονα χρώματα, θα γίνει ένα από τα fashion staples της ντουλάπας σας για την Άνοιξη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.