ΣΤΙΛ STREET STYLE

To ανοιξιάτικο ρούχο που θα βάλουμε μέχρι να ξαναχαλάσει ο καιρός


MMEINTANI

2 Φεβρουαρίου 2018

20160705-90830.jpg

Μία πολύ καλή λύση για την προκειμένη περίπτωση είναι τα κιμονό, τα οποία τα αγαπάμε - για να μην πω τα λατρεύουμε, ανεξαρτήτως εποχής. Από το φθινόπωρο που τα αξιοποιούμε για να μας ζεσταίνουν μέχρι την άνοιξη και το καλοκαίρι που γίνονται πιο ανάλαφρα και αναλαμβάνουν καθαρά στιλιστικό ρόλο.

Επιλέξτε ένα εμπριμέ κομμάτι και συνδυάστε το με τζιν παντελόνια ή απλά φορέματα σε basic αποχρώσεις
 

Γι' αυτό και θεωρώ πως αυτές τις μέρες μπορούμε να τα βγάλουμε από τη ντουλάπα, έτσι για να νιώσουμε λίγο Άνοιξη και να ξεχάσουμε προς στιγμήν τα βαριά χειμωνιάτικα παλτό - μέχρι βέβαια να ξαναχαλάσει ο καιρός αφού τυπικά διανύουμε την καρδιά του χειμώνα.

[gallery-718190]

Extra tip: Όπως κάθε statement κομμάτι, έτσι κι ένα kimono με έντονο floral μοτίβο μπορεί ορισμένες φορές να μας δεσμεύσει ή, αντίθετα, να αρχίσει να μας φαίνεται βαρετό και πολυφορεμένο. Το μυστικό για ένα δυνατό item σαν αυτό είναι να το αφήνουμε να πρωταγωνιστεί στο look μας, χωρίς να το συνδυάζουμε με άλλα εκκεντρικά κομμάτια, ώστε να ειναι αυτό που θα τραβήξει την προσοχή κάθε φορά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.