ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η κίνηση ματ για απλό ντύσιμο με πολύ στιλ


MMEINTANI

26 Φεβρουαρίου 2018

705a942dfe5a93f41a9c05a3a8b5cc68.jpg

Από τη μία υπάρχει η λύση του να βάλουμε την καθημερινή μας στολή, ένα απλό τζιν και ένα σακάκι ας πούμε, από την άλλη όμως μπορούμε πάντα να κάνουμε λίγο πιο ιδιαίτερες επιλογές, επιλογές που θα δώσουν ένα πολύ μικρό αλλά ικανοποιητικό twist στο look μας

Ένα αρκετά εύκολο τρικ που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη λογική, είναι να ταιριάξουμε το χρώμα ενός ρούχου μας με εκείνο των παπουτσιών μας, κάτι που γενικά θεωρείται στιλιστική υπερβολή αλλά είναι ένας γρήγορος τρόπος να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Και μάλιστα, όχι όποιο κι όποιο χρώμα αλλά εκείνο που αποδεδειγμένα μας κάνει να νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μαντέψατε σωστά, μιλάω για τις κόκκινες αποχρώσεις.

Το χρώμα που μας κάνει να δείχνουμε πιο γοητευτικές

[gallery-717350]

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το κόκκινο είναι ένα χρώμα που αποπνέει πάθος, γοητεία και εξουσία, όπως έχουμε πει αρκετές φορές, επομένως είναι μια ωραία λύση για τις μέρες που θέλετε να νιώσετε λίγο πιο δυναμική στη δουλειά - επιλέξτε το για ένα σημαντικό meeting, για παράδειγμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.