ΣΤΙΛ STREET STYLE

3 outfits που ταιριάζουν ιδανικά με sneakers


MMEINTANI

10 Μαρτίου 2018

nyfw15-street-style-masha-sedgwick-burberry-sneakers-7.jpg

Ακόμα και εγώ που σχεδόν ποτέ δεν τα άγγιζα αν δεν επρόκειτο να πάω γυμναστήριο, πλέον τα φοράω ακόμα και σε επαγγελματικές συναντήσεις ή σε βραδινές εξόδους. Γιατί σημασία έχει πώς θα τα συνδυάσεις ώστε το αποτέλεσμα να ξεφεύγει από το αμιγώς αθλητικό και να ισορροπεί ανάμεσα στο casual και το chic.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε τρία looks που ταιριάζουν πολύ όμορφα με sneakers, τόσο για το Σαββατοκύριακο που μόλις ξεκίνησε όσο και για τις καθημερινές, στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις μας.

Sneakers με midi skirt

Μία πολύ όμορφη λύση για άνετα weekend looks δεν θέλουμε να έχουν εντελώς sporty χαρακτήρα αλλά να διαθέτουν και μια θηλυκή πινελιά.

Δείτε ακόμα: Ο stylish τρόπος για να αναδείξουμε τις midi skirts

[gallery-717470]

Total black με λευκά sneakers

Ο πιο εύκολος από όλους τους συνδυασμούς και μάλιστα θα έλεγα και ο πιο chic, αφού τα λευκά sneakers γίνονται ο τέλειος τρόπος για να «σπάσουμε» ένα πολύ μαύρο ή σκούρο outfit.

Δείτε ακόμα: Ποιο χρώμα αντικαθιστά το κλασικό μαύρο

[gallery-717480]

Cropped τζιν με sneakers

Όσο casual χρειάζεται για τις βόλτες μας αλλά ιδανικό και για μία επαγγελματική συνάντηση, αν προσθέσουμε για παράδειγμα ένα blazer από πάνω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.