ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η κίνηση που κάνουμε όταν φοράμε φαρδιά μπλούζα


MMEINTANI

13 Μαρτίου 2018

abaca-628950-081.jpg

Ακόμη κι όταν φτιάξει όμως ο καιρός, οι πιο loose μπλούζες παραμένουν και πάλι ως επιλογές για το ντύσιμό μας. Αυτό όμως που όλες σκεφτόμαστε είναι πώς θα γίνει να δείχνουμε λεπτεπίλεπτες και κομψές φορώντας τα, ειδικά αν είμαστε πιο πετίτ και δε διαθέτουμε ύψος μοντέλου.

Προκειμένου να δείχνουμε πιο κομψές με oversized ρούχα σας έχω ξαναπεί δύο μικρά κολπάκια

1. Να τα συνδυάζουμε με ένα πιο στενό κομμάτι. Αν δηλαδή φοράμε ένα φαρδύ παντελόνι, από πάνω ας βάζουμε ένα πιο εφαρμοστό top. Αντίστοιχα, αν η μπλούζα μας είναι πιο oversized ή φαρδιά, ένα στενό τζιν από κάτω θα γίνει το τέλειο κομμάτι για να τη συνδυάσουμε.

Διαβάστε ακόμα:
Τα πιο cozy tops για να φοράμε με τα τζιν μας

[gallery-717713]
 

2. Δεν ξεχνάμε την τεχνική του tucked in. Όταν βάζουμε ένα πιο μακρύ ή φαρδύ πουκάμισο/top/πουλόβερ μέσα από το παντελόνι μας, το κάνουμε αυτόματα να δείχνει πιο μαζεμένο και να τονίζει τη μέση μας, κάτι που δε θα γινόταν αν έπεφτε εντελώς "χυτό".

DO NOT. Μία περίπτωση που θα πρέπει να αποφύγετε το συγκεκριμένο trick είναι εάν έχετε πρόβλημα με την περιφέρεια. Αν σας προβληματίζει το συγκεκριμένο σημείο και δεν θέλετε να το αφήσετε τόσο εκτεθιμένο, μπορείτε πάντα να φορέσετε μεν το top σας μέσα από το παντελόνι αλλά να προσθέσετε μία ζακέτα ή ένα jacket απ' έξω για να καμουφλάρετε έξυπνα το συγκεκριμένο σημείο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.