ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το κόλπο που κάνουν οι fashionistas για να δείχνουν stylish


MMEINTANI

17 Μαρτίου 2018

bordo.jpg

Σήμερα θέλω να σας δείξω ένα πολύ μικρό trick που και αρμονία δίνει στο ντύσιμο και το κάνει λίγο πιο μίνιμαλ και chic - επίσης νομίζω πως βοηθάει και στο να δείχνουμε λίγο πιο λεπτές, εσείς τι λέτε; Μιλάω για τον συνδυασμό χρωμάτων σε μπλούζα και πανωφόρι, μία κίνηση που κάνει το outfit μας να δείχνει πιο "ησυχο" και δεν έχει πολυφωνία, με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ πιο elegant.

Διαβάστε ακόμα:
5 tips για εσάς που λατρεύετε το total black

[gallery-715804]

Με λίγα λόγια είναι η τέλεια εναλλακτική για όσες θέλετε να δοκιμάσετε λίγο το trend της μονοχρωμίας αλλά δε θέλετε να το κάνετε σε total look. Αν πάλι δε διστάζετε να τολμήσετε ένα αποκλειστικά μονόχρωμο σύνολο, στην παραπάνω photo gallery θα βρείτε μερικά tips για να δώσετε περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα total black ντύσιμο ή και σε όποια άλλη απόχρωση εσείς θέλετε.

Προκειμένου να δημιουργήσετε ωραία monochrome looks, καλό είναι να θυμάστε μερικά tips:

  • Μην το παρακάνετε με το accessorizing. Ένα outfit σε έντονη απόχρωση είναι ήδη μεγάλο statement, επομένως επιλέξτε ένα διακριτικό αξεσουάρ για να το ολοκληρώσετε.
  • Αν θεωρείτε πως ένα μονόχρωμο total look δεν κολακεύει τη σιλουέτα σας, επιλέξτε να το συνδυάσετε με ενα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, ώστε να δώσετε έξτρα ύψος και να κάνετε τη φιγούρα σας να φαίνεται πιο θηλυκή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.