ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η μπλούζα που βγάζουμε από τη ντουλάπα με το που μπαίνει η Άνοιξη


MMEINTANI

28 Μαρτίου 2018

0c26833f4a0bc72ebf46040296cb2fca.jpg

Το λεγόμενο Breton top, το αγαπημένο αυτό ριγέ κομμάτι με τις ναυτικές καταβολές που δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα σήμερα, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με ένα μικρό twist που το διαφοροποιεί.

Το καλό φυσικά με το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ότι είναι παντός καιρού και φοριέται σχεδόν κάθε εποχή, τώρα όμως που καλοκαιριάζει υπάρχει μια λεπτομέρεια που μπορείτε να προσθέσετε και πραγματικά να απογειώσετε τη συγκεκριμένη μπλούζα. Ποια είναι αυτή; Οτιδήποτε σε κόκκινο χρώμα!

[gallery-718347]

Είτε πρόκειται για ένα απλό φουλάρι που θα δέσετε στον λαιμό, είτε για μια κόκκινη τσάντα ή ακόμη και για ένα κόκκινο παντελόνι, ο συνδυασμός του ριγέ pattern με τις κόκκινες αποχρώσεις είναι ένας από τους πιο stylish που δεν αλλάζει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Δοκιμάστε το σήμερα κιόλας και θα σας φτιάξει η διάθεση, θα το δείτε.

Ενώ λοιπόν τις μαρινιέρες τις έχουμε συνηθίσει στο all time classic ασπρόμαυρο (ή μερικές φορές, μπλε), φέτος παρατηρώ μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτό το κομμάτι αλλά σε κόκκινη απόχρωση.

Εκτός από το ότι σε αυτό το χρώμα δημιουργεί περισσότερο statement αφού τραβά πιο εύκολα την προσοχή, μου αρέσει πολύ και το ότι όλες οι fashionistas εκεί έξω (όπου έξω = Instagram) έχουν βρει τόσους τρόπους να τη συνδυάσουν ώστε το αποτέλεσμα μόνο βαρετό να μη μοιάζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.