ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα μποτάκια που ταιριάζουν με τις ανοιξιάτικες φούστες


MMEINTANI

11 Απριλίου 2018

denim-volant-skirt-ru-schen-black-and-white-guess-adidas-streetstyle-fashion-week-berlin-casual-chic-sariety-modeblog-fashionblogger-heidelberg-20.jpg

Μιας που τώρα λοιπόν ξεκινάμε να φοράμε τις αγαπημένες μας φούστες που όλο τον χειμώνα ήταν στη ντουλάπα, μία πολύ καλή επιλογή για να τις συνδυάσετε είναι κατά τη γνώμη μου τα sock booties, το σχέδιο στα μποτάκια που είδαμε όσο τίποτε άλλο τον περασμένο χειμώνα.

Μποτάκια δηλαδή που ανεβαίνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, ώστε να μην μπορούν να θεωρηθούν ankle boots και εφαρμόζουν επάνω στο πόδι σαν καλτσάκι, εξού και η ονομασία τους. Το συγκεκριμένο στιλ δείχνει πολύ ωραίο με φορέματα που όμως φτάνουν λίγο πιο κάτω από το τελείωμά τους, διαφορετικά κόβουν οπτικά το πόδι, σε συνδυασμό με κάτι πιο κοντό.

[galelry-718377]

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι κάνουν ακόμα και ένα σύνολο με το πιο ελαφρύ ανοιξιάτικο φόρεμα ή φούστα να δείχνει λίγο πιο «ντυμένο» και όχι τόσο καλοκαιρινό, πριν ξεκινήσει η θερινή περίοδος δηλαδή.

Από την άλλη βέβαια, αν προτιμάτε κάτι πιο άνετο και λίγο πιο preppy τώρα για την άνοιξη, μπορείτε να θυμηθείτε ένα στιλ παπουτσιού για το οποίο σας μίλησα πρόσφατα, το οποίο τείνει να γίνει το νέο must-have.

Αυτά είναι τα παπούτσια που χρειαζόμαστε για την άνοιξη

[gallery-718361]

Πρόκειται για τα ασπρόμαυρα mules με block heels, τα οποία μάλλον έχουν ήδη γίνει τα νέα must-have κομμάτια για όλες τις influencers εκεί έξω και είναι μία από τις πιο άνετες και «φορέσιμες» τάσεις που μπορούμε να επιλέξουμε για τη σεζόν που διανύουμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.