ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το πιο chic χρώμα για την Άνοιξη ήταν και θα είναι αυτό


MMEINTANI

14 Απριλίου 2018

img-1828.jpg

Οι neutral αποχρώσεις είναι πάντα το κλειδί για να δείχνει ένα ντύσιμο πολύ πιο

Χρώματα λοιπόν όπως το nude, το ανοιχτό ταμπά και γενικά, οι πιο neutral τόνοι, είναι το κλειδί για outfits που αποπνέουν ένα chic στιλ και είναι ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας. Το γεγονός ότι κυμαίνονται από το ανοιχτόχρωμο μπεζ μέχρι το βαθύ καφέ, τα κάνουν passepartout επιλογές για τα spring looks μας και έχουν τη δυνατότητανα κάνουν μια εμφάνιση να δείχνει πολύ πιο αριστοκρατική, κομψή και elegant, μιας και ξεκουράζουν το μάτι, οπτικά και δημιουργούν μία αίσθηση καθαριότητας.

Οι neutral αποχρώσεις είναι πάντα το κλειδί για να δείχνει ένα ντύσιμο πολύ πιο

Οι neutral αποχρώσεις είναι πάντα το κλειδί για να δείχνει ένα ντύσιμο πολύ πιο "ακριβό" και chic, οπότε προτείνω είτε να συνδυάσετε δύο κομμάτια σε μπεζ/καφέ/ταμπά αποχρώσεις είτε απλά να προσθέσετε ένα πιο statement σε τέτοιο τόνο, όπως ένα μπεζ trenchcoat, για παράδειγμα.

Οι λόγοι που το minimal look θα είναι πάντα ό,τι πιο chic

[gallery-716582]

Μία από τις πιο αριστοκρατικές αποχρώσεις, το λεγόμενο "καμηλό", πρωταγωνιστεί και στα ανοιξιάτικα looks μας, αφού είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δώσουμε μια chic νότα σε όποιο σύνολο κι αν επιλέξουμε να φορέσουμε. Ιδανικό για να δημιουργήσουμε κολακευτικά neutral looks, συνδυάζοντάς το με κομμάτια σε παραπλήσιες μπεζ ή λευκές αποχρώσεις, αλλά και για πιο βραδινά και εντυπωσιακά σύνολα, ταιριάζοντάς το με πιο σκούρα items, το camel χρώμα θα γίνει ο στιλιστικός σας μπαλαντέρ και αυτή τη σεζόν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.