ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το ρούχο που ταιριάζει απόλυτα με το κιμονό σας


MMEINTANI

27 Απριλίου 2018

aylin-koenig-fashion-blog-1.jpg

Ο συνδυασμός που δείχνει πάντα ωραίος με ένα κιμονό

[gallery-718391]

Υπάρχουν όμως και οι μέρες που ναι μεν θέλουμε να φορέσουμε ένα εντυπωσιακό κιμονό, θέλουμε όμως να κάνουμε και το look μας λίγο διαφορετικό και όχι τόσο casual, μιας και πολλά απογεύματα μετά τη δουλειά προσφέρονται για early drinks με τις φίλες μας ή για ανοιξιάτικα ραντεβού με το ταίρι μας και θέλουμε να δείχνουμε προσεγμένες και sexy.

Το καλύτερο λοιπόν που μπορείτε να κάνετε, αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο από το κλασικό τζιν μέσα από το κιμονό σας, είναι να το φορέσετε μαζί με το πιο απλό μαύρο φόρεμα που υπάρχει στη ντουλάπα σας, είτε αυτό είναι ένα κλασικό little black dress είτε είναι ένα ωραίο μαύρο slip dress που μπορεί να φορεθεί και για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Extra tip: Τώρα που καλοκαιριάζει, αν είστε λίγο πιο τολμηρή με το στιλ σας, μια ωραία ιδέα για να κάνετε μια μικρή παραλλαγή στο kimono trend, είναι να το φορέσετε ως κανονικό ρούχο, χωρίς κάτι από μέσα δηλαδή, τουλάχιστον στο πάνω μέρος. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να διαθέτει ζώνη, διαφορετικά θα χρειαστεί να προσθέσετε εσείς μία. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα chic αλλά και πολύ sexy, ενώ για να κρατηθεί μια ισορροπία μπορείτε από κάτω να το ταιριάξετε με ένα τζιν σορτς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.