ΣΤΙΛ STREET STYLE

Coffee date: 3 outfits για τον Κυριακάτικο καφέ


MMEINTANI

29 Απριλίου 2018

mikuta-skullcandy-berlin-11.jpg

1. Λευκό top, τζιν παντελόνι και κιμονό

Ο συνδυασμός που σας προτείνω συχνά τον τελευταίο καιρό είναι ό,τι πρέπει για μια χαλαρή εμφάνιση που θα έχει όμως και street style στοιχεία, μιας και το κιμονό είναι πάντα ένα κομμάτι που τραβάει την προσοχή και δημιουργεί statement.

2. Λευκό πουκάμισο, τζιν φούστα και κόσμημα στον λαιμό

Κάνουμε το λευκό πουκάμισο λιγότερο αυστηρό, συνδυάζοντάς το με την πιο πρακτική και girly φούστα της άνοιξης που δεν είναι άλλη από μια denim skirt. Αν θέλετε μπορείτε να αφήσετε μερικά κουμπιά ανοιχτά και να προσθέσετε ένα ωραίο layering κοσμημάτων στον λαιμό – είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

3. Blazer, cropped jeans και mules

Αν σκοπεύετε να πάτε για μεσημεριανό καφέ που ενδέχεται να εξελιχθεί και σε βόλτα για early drinks, αρκεί να προσθέσετε το απόλυτο item της σεζόν πάνω από το τζιν σας, το οποίο δεν είναι άλλο από το καρό γκρι σακάκι. Ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι mules και θα έχετε στιλ, άνεση και ένα σύνολο για την τέλεια Instagram photo.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.