ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το παντελόνι για τις μέρες που ξεκινάει η ζέστη


MMEINTANI

4 Μαΐου 2018

culottes-cover.jpg

Σίγουρα οι culottes δεν ανήκουν στα ρούχα που φοράμε εύκολα κάθε μέρα, αφού υπάρχει η πεποίθηση ότι ταιριάζουν μόνο σε σώματα με αναλογίες μοντέλου. Και κάπως έτσι χάνουμε όλο το στιλ που μπορούν να μας χαρίσουν. Αξίζει όμως έστω και μια φορά να το δοκιμάσουμε το συγκεκριμένο trend, αφού με τα tips που θα δείτε παρακάτω είναι σίγουρο ότι όχι μόνο άκομψο δεν θα είναι το αποτέλεσμα αλλά θα μας χαρίσει μερικά από τα πιο εμπνευσμένα looks μας.

  1. Επειδή όσο να 'ναι δεν είναι και το πιο κολακευτικό σχέδιο για τα πόδια, το καλύτερο τρικ για να τα κάνουμε να δείχνουν πιο ψηλά είναι να φορέσουμε το top μας μέσα από τις culottes ώστε να το "κλέψουμε" κάπως έξυπνα.
  2. Προτιμήστε να τις φορέσετε με μπότες ώστε να μη μένει ακάλυπτο το πόδι, γιατί έτσι κόβεται οπτικά.  Γενικά μην επιχειρήσετε να τις φορέσετε με φλατ.
  3. Συνδυάστε τις με μονόχρωμα κομμάτια ώστε να τις αναδείξετε καλύτερα και γενικά να μη φωνάζει πολύ το σύνολο, αφού οι culottes είναι εντυπωσιακές από μόνες τους.

 

[gallery-582549]

Πρόκειται λοιπόν ξεκάθαρα για ένα κομμάτι-κλειδί που αξίζει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, επομένως είναι κρίμα να το απορρίπτουμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τα παραπάνω tips που θα μας βοηθήσουν να το αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο, ακόμη κι αν ανήκουμε στις πιο μικροκαμωμένες και petite φιγούρες

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.