ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το παντελόνι που θα φορέσουμε σήμερα αντί για τζιν


MMEINTANI

12 Μαΐου 2018

92e57801febe4d316e3840774d12be46.jpg

Σήμερα λοιπόν που ξεκινάει Σαββατοκύριακο και η χαλάρωση αλλά και οι βόλτες είναι στο πρόγραμμα, δοκιμάστε να απαρνηθείτε το τζιν παντελόνι που φοράτε κάθε μέρα, ποντάροντας σε μία από τις παρακάτω πολύ stylish εναλλακτικές.

Φόρμα γυμναστικής. Ξεκινάμε από το πιο ιδανικό παντελόνι για το Σαββατοκύριακο, μιας και μπορεί να δημιουργήσει είτε πολύ relaxed & sporty σύνολα είτε λίγο πιο casual but chic.

Ας δοκιμάσουμε το trend που διχάζει τον κόσμο της μόδας

[gallery-717437]

Στην πρώτη περίπτωση δεν έχετε παρά να συνδυάσετε τη φόρμα σας με ένα ωραίο ζευγάρι sneakers και ένα γκρι T-shirt ενώ για πιο απόγευμα ή βράδυ, φορέστε τη με ένα lingerie top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα – ναι ναι, anything goes!

Culotte. Έχουμε ξαναπεί πως τα παντελόνια τύπου culottes είναι η πιο ξεκούραστη εναλλακτική στα πιο στενά τζιν παντελόνια και μπορούν εύκολα να μας κάνουν να δείχνουμε καλοντυμένες.

Culottes: Το παντελόνι για τις μέρες που ξεκινάει η ζέστη

[gallery-582549]

Αν σας αγχώνει το γεγονός πως η φόρμα τους υποτίθεται ότι προορίζεται για αρκετά ψηλόλιγνες σιλουέτες, δοκιμάστε να τις φορέσετε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα με block heels, ώστε να κερδίσετε πόντους αλλά να μην ταλαιπωρηθείτε Σαββατοκύριακο είναι άλλωστε!

Ψηλόμεσο shorts. Είναι το κομμάτι που φοράμε συνήθως πριν ξεκινήσουμε τα αμιγώς καλοκαιρινά denim shorts και σίγουρα είναι πιο κατάλληλα για αυτή την περίοδο που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η έντονη ζέστη.

Θυμηθείτε εδώ ποια παπούτσια ταιριάζουν καλύτερα με τα shorts μας

[gallery-716841]

Συνδυάστε ένα high-waisted σορτσάκι με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες και μια μαρινιέρα και θα μοιάζετε με Γαλλίδα που απολαμβάνει το Σαββατοκύριακό της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.