ΣΤΙΛ STREET STYLE

3 items που θα δούμε σίγουρα να φοριούνται το καλοκαίρι


MMEINTANI

19 Μαΐου 2018

cover30455.jpg

Διαβάστε ακόμα:
Η καλοκαιρινή μπλούζα που ταιριάζει με όλα τα παντελόνια της ντουλάπας μας

[gallery-718480]

Δείτε παρακάτω ποια είναι και είμαι σίγουρη ότι αν δεν έχετε ήδη σκοπό να τα εντάξετε στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, τώρα θα μπείτε στον πειρασμό - "γράφουν" πολύ ωραία και στο Instagram, άλλωστε.

Λευκά κοκάλινα γυαλιά ηλίου

Είναι ό,τι πιο ρετρό μπορούμε να επιλέξουμε για το καλοκαίρι και προσθέτουν αυτόματα φως σε οποιοδήποτε look μας ενώ ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα, Συνδυάστε τα με ένα ωραίο ψάθινο καπέλο και ένα girly φόρεμα και θα μοιάζετε σα να βγήκατε από ταινία των 50s - 60s.

Ψάθινες τσάντες

Τα τελευταία χρόνια έχουν σταματήσει να προορίζονται αποκλειστικά για την παραλία αλλά, αντίθετα, είναι ό,τι πρέπει για να μεταφέρουμε τα summer vibes και στα σύνολα της πόλης. Ταιριάζουν υπέροχα με τζιν παντελόνια αλλά και με αέρινα φορέματα ενώ αν διαλέξετε ένα αρκετά μεγάλο μέγεθος μπορείτε κάλλιστα να αντικαταστήσετε την τσάντα του γραφείου σας με αυτήν.

Ασημένια κοσμήματα

Τα ασημένια κοσμήματα από φίλντισι με λεπτομέρειες απο τιρκουάζ πέτρες μοιάζουν σα να δημιουργήθηακν για να φοριούνται αποκλειστικά το καλοκαίρι - δεν ξέρω αν σας συμβαίνει και εσάς αλλά εγώ με το που τα βλέπω σκέφτομαι διακοπές! Προσθέστε τα σε outfits με denim shorts και λευκά tops ή σε ένα καλοκαιρινό little black dress για να το κάνετε ακόμα πιο... summerish!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.