ΣΤΙΛ STREET STYLE

Ένας κανόνας για όταν φοράμε σκούρα χρώματα το καλοκαίρι


MMEINTANI

23 Μαΐου 2018

maxresdefault.jpg

Δεν είναι μόνο το ότι είμαι λάτρης του monochrome αλλά είναι αλήθεια πως πρόκειται για μία safe επιλογή όταν θέλουμε να δείχνουμε κομψές και περιποιημένες. Πάντα βέβαια υπάρχουν τρόπο να κάνουμε τα μονόχρωμα και πιο dark σύνολά μας να δείξουν κάπως πιο ζωντανά, ειδικά σε μια εποχή όπως το καλοκαίρι, κάτι που μπορούμε να πετύχουμε εύκολα.

Το μαύρο φόρεμα δείχνει ακόμα καλύτερο το καλοκαίρι

[gallery-717149]

Ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνουμε είναι ακριβώς αυτός που σας είπα παραπάνω, αξιοποιώντας για παράδειγμα το αγαπημένο μας μαύρο T-shirt που και basic item σε κάθε ντουλάπα είναι και υπάρχουν τόσοι τρόποι να το φορέσουμε. Από την άλλη, μπορείτε κάλλιστα να στραφείτε σε ένα πιο σκούρο παντελόνι ή μια φούστα, με ένα πιο ρομαντικό τοπ από πάνω ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι πολύ dark.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο εξίσου απλό, αφού άλλο ένα μυστικό για να ανοίξουμε λίγο τον συνολικό τόνο του look μας, δεν είναι άλλο από το να το ολοκληρώνουμε με παπούτσια σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις.

[gallery-718361]

Από τα κλασικά λευκά sneakers που όλες αγαπάμε χειμώνα-καλοκαίρι μέχρι πιο καλοκαιρινά παπούτσια σε έντονες αποχρώσεις ή στο all time classic και πολύ κομψό nude (μια απόχρωση που κάνει και τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά), οι επιλογές είναι πολλές και η καθεμία μπορεί να βάλει τη δική της τελική πινελιά ώστε τα σκούρα outfits μας να συμβαδίζουν απόλυτα με τον καλοκαιρινό χαρακτήρα της σεζόν που διανύουμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.