ΣΤΙΛ STREET STYLE

Ξεκινάμε το τριήμερο με το πιο πασπαρτού ρούχο


MMEINTANI

26 Μαΐου 2018

black-body.jpg

5 fashion essentials αν φύγετε για τριήμερο

Μιλάω κυρίως για τα ολόσωμα σχέδια, τα οποία λόγω design, εκτός από τον ρόλο τους στην παραλία μπορούν να γίνει και κεντρικό κομμάτι του καθημερινού μας ντυσίματος, αφού το σχέδιό τους είναι ακριβώς σαν τα αγαπημένα μας bodies ή κορμάκια.

Ποιο μαγιό ταιριάζει στο κάθε ζώδιο;

Από το να φορέσετε ένα απλό μονόχρωμο μαύρο ή λευκό μαζί με το αντίστοιχο χρώμα σε παντελόνι, για ένα ωραίο και διακριτικό total look, μέχρι πιο έντονα σχέδια που θα δώσουν ένα διαφορετικό twist στο outfit σας, επιλέξτε όποιο μαγιό έχετε πρόχειρο στο συρτάρι σας αναμένοντας τις εξορμήσεις στην παραλία, προκειμένου να κάνετε μία κομψή και stylish εμφάνιση ακόμα και μέσα στην πόλη.

Διαβάστε ακόμα:
Η καλοκαιρινή μπλούζα που ταιριάζει με όλα τα παντελόνια της ντουλάπας μας

[gallery-718480]

Φοριούνται με ένα απλό τζιν παντελόνι για ένα casual ντύσιμο με μια δόση sex appeal, φοριούνται με τις αγαπημένες μας φούστες για πιο girly αποτέλεσμα, φοριούνται ακόμα και μέσα από την αγαπημένη μας σαλοπέτα, δημιουργώντας ένα πολύ μοντέρνο look.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.