ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το μόνο ρούχο που χρειαζόμαστε για την Κυριακή


MMEINTANI

27 Μαΐου 2018

jumpsuit.jpg

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα διαλέξετε την ολόσωμη φόρμα που σας ταιριάζει

Τις ολόσωμες φόρμες τις αγαπάμε γενικά, ειδικά το καλοκαίρι όμως γίνονται ακόμα πιο πρακτικές και stylish. Ιδανικές τόσο για πρωί όσο και για βράδυ, μας λύνουν τα χέρια όταν δεν έχουμε χρόνο ή διάθεση να ασχοληθούμε με διάφορα ρούχα που πρέπει να συνδυάσουμε και μας κάνουν να δείχνουμε «ντυμένες» φορώντας απλά και μόνο ένα ρούχο.

Plus, το ότι με τα κατάλληλα αξεσουάρ ή παπούτσια μπορούν να αλλάξουν ύφος εντελώς και να φορεθούν σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Με φλατ σανδάλια γίνονται το τέλειο casual combo και με τακούνια ή ένα ζευγάρι πλατφόρμες μας χαρίζουν πολύ ωραία βραδινά σύνολα που δεν μας κουράζουν καθόλου και δεν μας αποσπούν από τη διασκέδασή μας.

[gallery-718512]

Από το να τη φορέσετε με ένα απλό λευκό T-shirt, δημιουργώντας ένα εύκολο και γρήγορο look, μέχρι το να τη συνδυάσετε με πιο ιδιαίτερα κομμάτια όπως ένα bralette ή ένα cropped top για πιο βραδινές εμφανίσεις, το σίγουρο είναι πως μια σαλοπέτα μπορεί να πάρει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και να ταιριάξει σε πολλές περιστάσεις και να σας χαρίσει τις πιο ωραίες ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.