ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η παλιομοδίτικη τσάντα που κρατάνε όλες οι influencers


MMEINTANI

1 Ιουνίου 2018

tif-2378.jpg

Τα 3 στιλ τσάντας που πρωταγωνιστούν φέτος την Άνοιξη

Φέτος ειδικά έχουμε δει τόσα νέα σχέδια και τόσες παραλλαγές που μας είναι δύσκολο να κατασταλάξουμε στο ποια θεωρείται περισσότερο must-have, σήμερα όμως θα μιλήσουμε για μία συγκεκριμένη.

Ενώ λοιπόν τους τελευταίους μήνες έχουμε δει πάμπολλά σχέδια, από τις πολύ μικρές round bags που δεν χωράνε σχεδόν τίποτα μέσα μέχρι την πλαστική διάφανη τσάντα που θυμίζει σακούλα απορριμμάτων, οι εταιρίες τώρα το πάνε ένα βήμα παραπέρα λανσάροντας τσάντες που θυμίζουν το δίχτυ που έπαιρναν οι γιαγιάδες μας για να πάνε για ψώνια!

[gallery-718520]

Οι διχτυωτές αυτές τσάντες έχουν γίνει η νέα μανία των influencers που τις επιλέγουν είτε στο κλασικό λευκό ή μαύρο είτε σε πιο έντονες αποχρώσεις, με όλα τους τα αντικείμενα να διακρίνονται από μέσα - αλλά αυτός είναι και ο σκοπός.

Το συγεκριμένο design το βλέπουμε συνεχώς στο feed μας στο Instagram και η αλήθεια είναι πως ακόμα και εγώ που είμαι σχεδόν ταγμένη στις κλασικές μαύρες tote bags που κάνουν και για το γραφείο και για τη βόλτα, έχω μπει στον πειρασμό να δοκιμάσω αυτή τη νέα τάση - δεν ξέρω αν φταίει ότι μου το έχουν πλασάρει τόσο καλά τα κορίτσια του street style ή αν απλά είμαι περίεργη να δω πώς θα δείχνει. Εσείς θα τη δοκιμάζατε ή σας φαίνεται κάπως too much;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.