ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η φούστα που μοιάζει με τα αγαπημένα μας παντελόνια


MMEINTANI

2 Ιουνίου 2018

gingham-vintage-collage-todos-santos-baja-california-sur-mexico-farfetch-checked-skirt-chloe-sandals-majorelle-top-topknot-123-1800x2700.jpg

Το συγκεκριμένο trend με το κάπως περίεργο όνομα δεν είναι τίποτε άλλο από τον τρόπο που σουρώνουν τα παντελόνια μας όταν φοράμε τη ζώνη, δημιουργώντας το εφέ της χαρτοσακούλας - από εκεί προκύπτει και η ονομασία τους.

[gallery-624240]

Αρκετά κολακευτικό για τη σιλουέτα, αν συνδυαστεί σωστά, το ένα τέτοιο παντελόνι μπορεί να κάνει τη μέση μας να φαίνεται πιο λεπτή, ενώ προσδίδει έξτρα στιλ ακόμα και στο πιο απλό ντύσιμο.

Τα καλά νέα; Το ίδιο ακριβώς εφέ μπορούμε να έχουμε και με φούστες σε αυτό το στιλ, οι οποίες μάλιστα γίνονται η τέλεια εναλλακτική προκειμένου να φορέσουμε αυτή την τάση και τώρα το καλοκαίρι.

Θυμηθείτε εδώ τα tricks για να μη δείχνει girly η τζιν φούστα

[gallery-718246]

Συνδυασμένες με λίγο πιο delicate κομμάτια από πάνω, όπως ένα lingerie top το οποίο θα φορέσετε μέσα από τη φούστα, μπορούν να σας χαρίσουν μερικά από τα πιο ωραία και κολακευτικά summer outfits.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.