ΣΤΙΛ STREET STYLE

Ρούχα και tips για να δείχνουν τα χέρια μας πιο λεπτά


MMEINTANI

3 Ιουνίου 2018

sleeves.jpg

Μανίκια σε μεσαίο μήκος

Αν δεν θέλετε να τονίσετε τα μπράτσα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφύγετε το κοντομάνικο που σταματάει λίγο μετά το ύψος των ώμων. Προτιμήστε μανίκια σε μεσαίο μήκος (το γνωστό και ως 3/4) και με πιο loose εφαρμογή που δεν κολλάνε πάνω στα χέρια και άρα δεν διαγράφουν τόσο.

Tops σε nude αποχρώσεις

Ένα top, ένα φόρεμα ή ένα T-shirt σε πιο ουδέτερες αποχρώσεις είναι ιδανικό ώστε να μην "κόβεται" η σιλουέτα και να μην προστίθεται έξτρα όγκος. Αν δηλαδή σας προβληματίζουν τα χέρια σας, αποφύγετε τα πολύ έντονα χρώματα που θα κάνουν αντίθεση με το δέρμα σας και ποντάρετε στο κλασικό και αγαπημένο nude.

Μανίκια με cut out λεπτομέρειες

Τα μανίκια με cut outs, εκτός του ότι δίνουν ένα διαφορετικό και πολύ μοδάτο twist στο ντύσιμό σας, είναι ιδανικά και για εσάς που ναι μεν θέλετε να δείξετε τα χέρια σας αλλά ταυτόχρονα να τα καμουφλάρετε κάπως, αν δεν είναι όσο λεπτά επιθυμείτε. Το γεγονός ότι διαθέτουν αυτό το design τα κάνει ιδανικά και για τη ζέστη, οπότε μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε.

Διαβάστε ακόμα: Το μοτίβο-κλειδί για αδύνατη σιλουέτα

[gallery-716812]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.