ΣΤΙΛ STREET STYLE

5 κόλπα που μπορείτε να κάνετε με ένα απλό T-shirt


MMEINTANI

16 Ιουνίου 2018

9fbc0b88781d28a29817fb0075844f63.jpg

Γκρι T-shirt: Το ρούχο που μπορούμε να φοράμε κάθε μέρα

[gallery-718335]

Και το καλό είναι ότι μπορείτε να του αλλάξετε εντελώς στιλ, ακολουθώντας ένα ή και παραπάνω από τα tips που θα δείτε στη συνέχεια. Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν;

1. Να του γυρίσετε τα μανίκια

Μια μικρή, σχεδόν ανεπαίσθητη κίνηση που όμως θα κάνει λίγο πιο ιδιαίτερα τα μανίκια του T-shirt σας και θα τραβήξει τα βλέμματα στα χέρια σας.

2. Να το δέσετε κόμπο μπροστά

Τα front tie tops είναι τάση και είναι η τέλεια λύση για να μην σας ζεσταίνει το μπλουζάκι σας αλλά και για να δημιουργήσετε ένα extra twist.

3. Να το γυρίσετε προς τα πάνω ώστε να θυμίζει cropped top

Αν η περιοχή της κοιλιάς σας είναι το δυνατό σας σημείο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός cropped top γυρνώντας απλά το T-shirt σας προς τα πάνω και στερεώνοντάς το με μερικές παραμάνες.

Προσθέστε μια θηλυκή νότα σε ένα απλό λευκό T-shirt, φορώντας από πάνω ένα εντυπωσιακό κολιέ.

4. Να το φορέσετε μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα σας

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την τεχνική του tucked in και το πόσο στιλ μπορεί να προσθέσει ακόμα και σε ένα φαινομενικά πολύ απλό σύνολο – τονίζει και τη μέση μας, οπότε κάνει τη σιλουέτα μας ακόμα πιο θηλυκή.

5. Χρησιμοποιείστε τα γυαλιά ηλίου σας

Φορέστε τα κρεμασμένα μπροστά στη λαιμόκοψη του T-shirt σας για να δημιουργήσετε την αίσθηση ότι το ντεκολτέ σας είναι πιο βαθύ, με αυτό το πολύ μικρό και εύκολο trick.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.