ΣΤΙΛ STREET STYLE

Φτιάχνουμε ένα φόρεμα με αυτά τα δύο ρούχα από τη ντουλάπα μας


MMEINTANI

20 Ιουνίου 2018

tucked-in-1.jpg

Το μυστικό δεν είναι άλλο από το να φοράτε το τοπ σας μέσα από τη φούστα, αφού αυτό κάνει τους γύρω να νομίζουν πως πρόκειται για ένα ενιαίο σύνολο. Και μάλιστα υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε, ένας πιο απλός και ένας πολύ statement.

Total vibes

Η πιο εύκολη λύση για να κάνετε το τοπ και τη φούστα σας να μοιάζουν ενιαία, είναι να έχουν την ίδια ακριβώς απόχρωση. Αυτό θα δώσει την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα συνεχόμενο σύνολο και θα σας χαρίσει το στιλ που δίνουν γενικότερα τα total looks.

Stylish διχρωμίες

Η δεύτερη επιλογή είναι να κινηθείτε σε δύο αποχρώσεις, με το αποτέλεσμα να είναι παραπλήσιο με το προηγούμενο, θα θυμίζει δηλαδή ένα δίχρωμο ενιαίο φόρεμα, εφόσον έχετε βάλει το top σας μέσα από τη φούστα. Αυτό όπως καταλαβαίνετε όμως δεν θα λειτουργούσε με ένα cropped top, καθώς εκεί η διαφορά θα γινόταν πολύ πιο εμφανής.

Δείτε εδώ με ποια παπούτσια ταιριάζουν υπέροχα οι summer skirts μας

[gallery-717111]

Και μιας και μίλησα για φούστες, θυμηθείτε στην παραπάνω gallery ποια στιλ παπουτσιών ταιριάζουν με τις καλοκαιρινές μας φούστες, για να δείχνετε πάντα κομψή και μοντέρνα όποια φούστα κι αν επιλέξετε να φορέσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.