ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το tip που πρέπει να θυμόμαστε όταν φοράμε ψηλόμεσα


MMEINTANI

22 Ιουνίου 2018

high-2.jpg

Η καλύτερη λύση για να φαίνεται το ιδιαίτερο στιλ τους είναι φυσικά το να φοράμε το πουκάμισό ή τη μπλούζα μας μέσα από αυτά, σε στιλ tucked in εάν πρέπει να μιλήσουμε με ορολογία styling, ώστε τα ψηλόμεσα κομμάτια να μην καλύπτονται από τα tops μας, καθώς έτσι χάνεται και το νόημα.

Και μετά από αυτό το κόλπο που είναι και το πιο εύκολο, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος για να αναδεικνύετε στο έπακρο τα high-waisted παντελόνια και σορτς σας, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να τα φοράτε με tops που διαθέτουν cropped γραμμή, ώστε να μην "σκεπάζουν" το σημείο που ξεκινάει το ψηλόμεσο παντελόνι σας. Διαφορετικά θα κάνουμε τα πόδια και τον κορμό σας να δείχνουν δυσανάλογα μεταξύ τους και ακόμα και ύψος μοντέλου να έχετε, το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο κολακευτικό.

Γιατί όλες χρειαζόμαστε ένα μαύρο cropped top;

[gallery-717099]

Στην παραπάνω gallery μπορείτε μάλιστα να δείτε μερικά σύνολα με το κλασικό μαύρο cropped top το οποίο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και γενικά αλλά και πιο ειδικά, όπως στην προκειμένη περίπτωση με τα ψηλόμεσα ρούχα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.