ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η πόζα που συγκεντρώνει τα περισσότερα likes φέτος το καλοκαίρι


MMEINTANI

25 Ιουνίου 2018

1125815.jpg

Και όταν λέω «τάση» εννοώ τα πάντα, από ένα τοπ που φοράνε όλες, μία τσάντα που κρατάει κάθε κοπέλα εκεί έξω ή, στην προκειμένη, έναν τρόπο που ποζάρουν όλες και δείχνει να τραβάει το ενδιαφέρον.

[gallery-718580]

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, το concept που έχουν αγαπήσει όλες είναι πολύ απλό, πολύ καθημερινό και μπορούμε να το κάνουμε όλες. Φανταστείτε απλά να βγαίνετε από το ντους με την πετσέτα στα μαλλιά και… voila! Αυτό ήταν. Η πόζα που αγαπάνε όλες φέτος δεν είναι άλλη από ένα… ενδιαφέρον headwrap, δηλαδή την πετσέτα που στεγνώνουν τα μαλλιά τους, την οποία μερικές τη συνδυάζουν ακόμη και με γυαλιά ηλίου και ολοκληρωμένα outfits.

Προφανώς δεν είναι ένα trend με το οποίο μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει έξω αλλά σίγουρα δημιουργεί μία relaxed αίσθηση και μας κάνει να δείχνουμε και λίγο ντίβες, ό,τι πρέπει δηλαδή για να συγκεντρώσουμε ακόμα περισσότερα likes στο Instagram.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.